"And I'm gonna love you

Like I've never been hurt before

I'm gonna love you like I'm indestructible

Your love is ultra magnetic and it's taking over

This is hardcore

And I'm indestructible"


Robyns Indestructible framfördes med sång och akustisk gitarr vid min vigsel.

Vilket är ert sound track? ❤️

Ska vi lära känna varandra?

Jag heter Qlara Hultman Linell

Sedan seklet var ungt har jag fotograferat bröllop till och från i kombination med andra uppdrag. Fokus har varit porträtt av allt från nyfödda bebisar till rockstjärnor. Idag fotograferar jag barn i min studio på Hägerstensåsen, bröllop där ni ska gifta er och par- eller familjefotograferingar i vackra miljöer som betyder något för er.

Min Jonas ❤️

Vår kärlekssaga var intensiv och hade bråttom. Vi var på vår första lägenhetsvisning efter fem veckor och efter åtta sålde han sin lägenhet innan vi ens hade skrivit på för en ny, större gemensam bostad. Inom ett år hade vi flyttat ihop, renoverat en lägenhet och flyttat in i den och gift oss. Allt gick fort. Det var som om vi kanske någonstans vissteatt vi inte hade så mycket tid. Bara ett halvår senare så fick vi veta att han hade cancer. Vi fick ytterligare fem och ett halvt år tillsammans men det var självklart alldeles för lite.

Sinnligt och märkvärdigt var två ord som Jonas ofta använde. Jag fastnade så för hur han använde dem och har insett i efterhand att det nog var för att jag också tänker så, även om jag inte hade satt ord på det då. Att alltid ha med mina sinnen, känslan och sedan göra det märkvärdigt på något vis.


Idag är jag trots sorgen ändå tacksam för att ha fått uppleva den kärleken. Kärlek som är villkorslös och stark oavsett vad den möter.

Bilder från vårt bröllop i Stockholms skärgård september 2015.


FOTO: ANDREA JOHNSON


1 / 8

Sinnligt & märkvärdigt! Det är så jag vill arbeta när jag fotograferar kärlekspar. Att visa världen hur sinnlig och märkvärdig just er kärlek är! ❤️Låt mig få visa hur speciell er kärlek är!

@qlaraphotography