Er investering & hur jag jobbar

Brudfölje på brygga vid Lida friluftsområde, Stockholm.  Tärnor i mörkt grönt med vita blommor, marskalkar i grå kostym.

När ni gifter er förtjänar ni all kärlek och all uppmärksamhet från varandra och era gäster. Ni ska känna att allt speglar er personlighet och hur ni har valt att ha ert bröllop och det gäller så klart även bilderna! Därför är det det så viktigt med personkemin mellan brudpar och fotograf och att vi redan i god tid har träffats och provat att ta några bilder. Jag kommer inte tjoa runt och kräva att alla ska le hela tiden, jag är mer intresserad av hur ni ser på varandra än att ni tittar på mig och kameran.

MIna bröllopspaket
Brudpar i sommarljus och grönska runt. Brud i förgrunden och brudgum oskarp i bakgrunden. Sigtunastiftelsen, Sigtuna

Halvdag

15.000 SEK

Bröllop Halvdag
Porträttfotografering före eller efter vigseln, fotografering av vigseln och mingel/brudskål. 4 timmar. Resa inom 10 mils radie ingår.
150 bilder. Högupplösta jpeg i pixieset-album för delning och nedladdning med kod.
1 fine art print

First look på brygga vid Lida, Huddinge. Bröllopsfotograf Stockholm. Augustibröllop utomhus

Heldag

25.000 SEK

Bröllop Heldag
Jag är med er hela dagen upp till 8 timmar. Från morgonens förberedelser, porträttfotogradfering, under vigseln, brudskål, mingel, gruppbilder med familjen och fram till middagen. Resa inom 10 mils radie ingår.

Kyssande brudpar vid sjö.Spetsklänning och grå kostym. Midsommarbröllop i Gnesta, Sörmland.

Heldag + kväll

35.000 SEK

Bröllop Heldag + kväll
Jag är med er hela dagen upp till 12 timmar. Från morgonens förberedelser, porträttfotogradfering, under vigseln, brudskål, mingel, gruppbilder med familjen, middagen, första dansen och en liten porträttfotografering i solnedgången.

Hittar ni inget som passar?

Behöver ni skräddarsy bokningen?

Brudpar på väg. Spetsklänning med släp, grå kostym. Midsommarbröllop i Sörmland. Bröllopsfotograf i Stockholm

Behöver ni skräddarsy bokningen?

Ska ni gifta er på en bergstopp i Norge, en strand vid Medelhavet eller annan destination? Kontakta mig för offert om ni har flerdagarsbröllop, destinationsbröllop eller vill att jag ska ansvara för att bröllopet inte bara fotograferas utan även filmas.

Priser från 50.000 SEK
FAQ

När får vi våra bilder?

Jag skickar en tjuvkik med några utvalda bilder redan efter ett par dagar. Då ser ni hur jag tänkt redigera bilderna och ni får gärna använda dessa bilder för att berätta för världen att ni har sagt JA till varandra. Resterande digitala bilder levereras inom 4 veckor.

Vad händer om fotografen blir sjuk?

Jag har hittills aldrig behövt ställa in ett bröllop men om en magsjuka eller något annat allvarligt skulle hindra mig från att arbeta er dag så hjälper jag er att hitta en ersättare. Jag har ett stort nätverk av andra bröllopsfotografer.

Behöver vi verkligen ha en fotograf? Min kompis har ju en bra kamera...

Hur ni väljer att göra är naturligtvis upp till er men en bra kamera är inte samma sak som bra bilder. En duktig naturfotograf är inte samma sak som en bröllopsfotograf. Att be en kompis att ta bilderna med samma förväntningar som på en professionell bröllopsfotograf är att be om en veckas arbete. Vi som arbetar med detta lägger ner mycket mer tid än de timmar vi är på plats för er fotografering.

Tänk om det regnar. Hur blir bilderna då?

Jag har alltid med mig genomskinliga paraplyer ifall himlen skulle öppna sig men hittills har jag aldrig behövt använda dem på bröllop. Det som är fördelen med regnigt väder är att ljuset blir väldigt mjukt och fint och regnet i sig kan vara en väldigt fin effekt. (I smyg går jag och hoppas på ett riktigt regnigt bröllop snart så jag får göra alla de fina regnbilder jag har i huvudet!) På min Pinterest har jag en anslagstavla med regniga bröllopsbilder. Kika gärna där!

Jag är inte bekväm framför kameran...

Min erfarenhet är att det inte är kameran som gör människor obekväma så mycket som den som står bakom. Ni behöver en fotograf som ni kan känna er avslappnade med! Jag ger bara instruktioner när jag känner att vi behöver fylla i en lucka men annars brukar brudpar vara så fulla av kärlek till varandra och känna sig som finast när de gifter sig att det där obekväma leendet aldrig behöver klistras på. Jag fotograferar äkta känslor och inget är vackrare!

När ska vi boka fotograf?

Ibland finns tider kvar nära inpå men överlag är det bra att vara ute i god tid! När ni har bokat plats för vigsel och fest kan det vara på plats att börja titta efter fotograf. Jag tar emot bokningar 18 månader fram i tiden men om ni vet att ni ska gifta er utomlands eller ha flera dagar kan jag göra en skräddarsydd bokning tidigare.

Stylad bröllopsfotografering i Hagaparken, vid ekotemplet. Höstbröllop, rökdimma, svartvitt bröllopsporträtt helfigur

Hur går det till?

Brudpar på strand på Gotland. Svartvitt bröllopsbild, bröllopsfotograf Stockholm

1. Fyll i formuläret


Fyll i formuläret på kontaktsidan/bokningssidan. Jag hör av mig inom ett par arbetsdagar. Om jag är ledig ert datum bokar vi in ett möte med provfotografering.

Brudpar som går hand i hand i allé. Svartvit bild, höstbröllop, Edsbergs slott Sollentuna

2. Kontraktet


För alls trygghet skriver jag alltid kontrakt med mina brudpar. Då vet vi båda vad som gäller. Kontraktet skickas tillsammans med en bokningsfaktura som är en delbetalning. När fakturan är betald och kontraktet underskrivet är bokningen klar!

Bröllopsfotografering på Högklint, Gotland. Svartvit bil på klippan  med himlen och havet i bakgrunden.

3. Er stora dag


Jag kommer till vår avtalade plats i god tid för att säkerställa att våra tänkta fotoplatser är i ordning. Ibland smyger jag runt och dokumenterar de små och stora ögonblicken men vi har också en egen tid för porträttfotografering då ni får precis så mycket stöd ni behöver för att vara bekväma. Ni behöver bara komma ihåg att komma till bröllopet och säga JA!

Bröllopsfotografering Högklint, Gotland, i september. Lätta moln på himlen och havet bakom.

4. Era bilder


Redan ett par dagar efter bröllopet skickar jag en tjuvkik på era bilder. Några exempel från dagen där ni också ser hur jag tänkt redigera bilderna. det är ett perfekt tillfälle att använda dem när ni talar om för världen i sociala medier att ni nu ska leva lyckliga i alla era dagar! Resen av bilderna kommer inom 4 veckor.